Har du noget at glæde dig til?

4. januar 2016

Da jeg forleden spurgte min søster, hvad hun havde af nytårsforsæt, svarede hun, at det var altid at have minimum to ting i kalenderen, hun glædede sig til. FANTASTISK forsæt, synes jeg. Så haps – den har jeg tyvstjålet. Og heldigvis indeholder min kalender allerede to skønne ting, jeg skal det kommende halve år:

Februar hopper jeg på årets store tendens, hvor FOMO (Fear Of Missing Out) bliver til JOMO (Joy Of Missing Out). Der rejser jeg nemlig alene til Rom, hvor jeg skal være et døgn for derefter at tage tre dage i kloster i en skov udenfor Rom, hvor jeg skal rådyrke at være offline med plads til at fordybe mig i … ingenting. Andet end blot at være til stede, skrive og møde andre mennesker fra hele verden, der tager til et afsides kloster i Italien for at stresse af og udfordre sig selv og den evige altoverskyggende rastløshed. Det skal nok blive interessant!

_MRF5216

Eremito Hotelito del Alma i Italien.

Eremito Hotelito del Alma i Italien.

Maj måned står den så endnu engang på en uges yoga sammen med en masse skønne feministaer på Rhodos. I år er det dygtige Mette Kopp, der underviser på rejsen, og du kan komme med! Læs mere her – og bemærk at der er to afgange. Den første uge for nybegyndere hvor FEMINAs moderedaktør Vibeke Nielsen er med, og den anden uge for let øvede hvor jeg er med. Yoga og Rhodos og afslapning og badning (og lidt vino) holder for vildt!

YogaCamilla

Yoga .... Rhodos ... uhm ...

Yoga …. Rhodos … uhm …

Måske kan du os like

2 Kommentarer

  • Reply Jesper Smidt-Nielsen 8. januar 2016 at 21:52

    Glæd dig til Eremito – Jeg var der en uge i november. Tiden går først i stå – og så går den igen hurtigt – desværre. Man skal lige bruge et døgn til at vende sig til sit eget selskab. Det er i starten lidt frustrerende – men det vendes hurtigt til en fantastisk oplevelse bare at være med og i sig selv. Du kommer til at ærgre dig over, at du kun tager 3 dage. jeg tager derned igen til foråret. Bedste hilsner

    • Reply Camilla Kjems 13. januar 2016 at 21:05

      Åh det lyder skønt! Må afsted en anden gang en hel uge så. Men er det for meget, Jesper?

    Svar på indlægget