Hjemme godt – arbejde ah!

9. december 2015

Sidste uge tøffede jeg rundt derhjemme. Nyopereret, træt og lettere medicinskæv. Men også glad og taknemmelig og med tid til julehygge med ungerne. Roberta gik Lucia for første gang i sit liv, og moren så på med blanke øjne. I søndags fyldte den lille dame (tidligere kendt som Borgmesteren) 5 år, og da en 5-årigs forventning til børnefødselsdag ikke rimer på rekreation og træthed, stod den selvfølgelig på fest for børnehaveveninderne med frikadeller (færdigkøbte, selvfølgelig!), skattejagt og lagkage. Hurra! For vaskeægte børnebegejstring og et helt år før jeg skal på den igen. Pyh!

Heldigvis blev det mandag, og jeg kom tilbage på min pind. Atter rask og med LYST til at føle mig produktiv. Blandt blade i børnefri zone. Med kreativitet og kultur. Og et læs af opgaver, mails og ideudvikling med en gruppe kvinder og mænd (som i 3 modige stk.), som jeg glæder mig til at komme ind og bruge mine dagtimer sammen med. Ude godt, hjemme bedst, siger man. Men nogle gange kan man også have det helt omvendt: Hjemme godt – arbejde AH!

Englebørn skal nydes (så længe det varer ...)

Englebørn skal nydes (så længe det varer …)

Robertas idol hedder Rosa. En af gaverne gav derfor sig selv: Rosas spionkagebog med opskrifter på kreative kager man kan bage sammen. Så fin!

Robertas idol hedder Rosa. En af gaverne gav derfor sig selv: Rosas spionkagebog med opskrifter på kreative kager man kan bage sammen. Så fin!

Måske kan du os like

Ingen kommentarer

Svar på indlægget