Jeg tror på det, der ikke kan ses!

19. september 2018

Jeg er beriget med en sindsygt stærk intuition. Hele mit liv har jeg vidst ting, før jeg burde vide det, fået råd “fra oven” og kunnet fornemme energier så snart jeg trådte ind i et lokale. Men jeg har aldrig rigtigt turde tage skridtet fuldt ud og kalde mig spirituel. 

I anledning af min nye bog “Du skal turde elske først” er jeg blevet inviteret til at være gæstevært på Radio24syv-programmet “Mikrofonholder”. Jeg måtte frit vælge, hvilken interessant person jeg ville møde – og da jeg i bogen flere steder kredser om det med at være troende eller spirituel, men uden egentlig at gå i dybden med emnet, tænkte jeg, at her var chancen for at gå planken ud. Så valget faldt på clairvoyant og spirituel rådgiver Rikke Hertz. Lyt med her.  En ting er sikkert: Efter mit møde med Rikke er jeg sprunget ud af skabet …

Måske kan du os like

Ingen kommentarer

Svar på indlægget