Lidt om fotokunst (og hvorfor jeg på dette billede ser meget mere tjekket ud end jeg føler mig …)

15. december 2015

Fotokunst er the shit for tiden. Og jeg er hoppet på bølgen på den billige måde. 1) Fordi den ægte vare koster knaster, og 2) fordi når man gør det på den billige måde, kan bare skifte det ud, når man trænger til noget nyt at kigge på. For et par måneder  siden blev dette billede bragt af mig i FEMINAs boligmagasin INDRET. Jeg får altid et chok når jeg ser mig selv fremstillet på den måde i et magasin. Fordi jeg ligner præcis sådan en kvinde jeg drømmer om at være, men ikke føler mig som til hverdag. (man stiller jo aldrig op i et magasin iført søndagshyggetøj og med gulvet fyldt med legetøj og nullermænd…)

Well, tilbage til fotokunsten. De tre plakater, jeg har hængt op på væggen er nemlig lige det jeg gerne vil tippe dig om. De er købt i det svenske museum Fotografiskas webshop, hvor de har et hav af superfede plakater – til kun 140 kr. stykket! Love it – og rammerne … de er fra Silvan til ingen penge. En oplagt gave til veninden til jul? Eller måske bare til dig selv.

Her nogle af mine øvrige favoritter fra Fotografiska.

fotografiska2

Fotografiska1

fotografisk5

fotografiska3

fotogarfsiks4

 

 

 

 

 

Måske kan du os like

Ingen kommentarer

Svar på indlægget