Lykken er et hjerteslag

21. oktober 2016

Livskvalitet. Ved du, hvad det er? For dig? For tre år siden blev jeg skilt og stod pludselig dér. Med et liv i opbrud. Knuste drømme. En udfordret økonomi. Og et indre i oprør. Nogle vælger at skynde sig videre. Se fremad. Bygge noget nyt op. Etablere en ny familie. Jeg gjorde det modsatte. Valgte at stå stille, tage mig tid til at tænke efter og bare være i det. Mit kaos. Tre år er gået på den måde, og mit kaos er langsomt ved at nærme sig et kosmos. Hvor jeg igen hænger sammen og i stigende grad oplever momenter af lys og lykke. Med en fast base under fødderne, mine tre børn i mit primære fokus og en vished om, at jeg til enhver tid kan klare mig selv 

Lige nu er dét livskvalitet for mig. The basics. Jeg er her. I live. Og langsomt bevæger jeg mig så fremad. Skridt for skridt. Dag for dag. Kys for kys. For hvis jeg skal opsummere, hvad jeg er kommet frem til er livskvalitet for mig, er det evnen til at VÆRE frem for hele tiden at skulle PRÆSTERE. Fokus på at elske, bade, danse, spise og leve frem for at jagte uopnåelige opskrifter på ”det lykkelige liv”. Det findes nemlig ikke som en pakkeløsning. Kun som en gave i form af et hjerte, som hvert øjeblik kan holde op med at slå.

Så jeg vil danse. Og lade mit hjerteslag føre mig, hvorhen det vil – gerne mange år endnu. Så jeg kan sidde på en bænk, dér hvor havet slår ind over molen, som Ida Corr så smukt sang i sin udgave af Gnags’ ”Når jeg bli’r gammel”. For dét vil jeg gerne blive. Gammel.

Måske kan du os like

Ingen kommentarer

Svar på indlægget