Mød mig på Folkemødet 2018

5. juni 2018

Folkemødet 2018 står for døren – og i år skal jeg for første gang deltage i flere arrangementer. Skal du derover (det foregår jo på min fødeø, Bornholm) og har du tid og lyst til at fordybe dig i et par indlæg, der ikke handler om politik, men derimod om kærlighed, kvindesind og forandringsparathed, så kom og lyt med og mød mig her:

TID: Torsdag den  14. juni  kl. 14-15

STED: Gæstgiveren, Theaterstræde 2, Lille Salon

NÅR NÆRVÆRET MANGLER
Samtale om det svære indre. Om personlige kriser og samspillet med samfundet.
Vi har alle kriser i privatlivet, og vi skammer os over det. Man får rotter, når man bliver skilt, skjuler sine psykiske vanskeligheder og er alt for optaget af at præstere og være en succes til at være et helt menneske.
Samtale ml. forfatter Lasse Lavrsen og forfatter og chefredaktør for femina, Camilla Kjems. Lotte Garbers modererer.

 


Tid: Lørdag den 16. juni kl. 13.30–14.30

Sted: Fremtidspladsen, K21

OMSTILLINGSPARATHED! HVAD SKER DER I HJERNEN?
Hjerneforsker Troels W. Kjær styrer slagets gang, når markante og kendte personligheder udsættes for forandringspresset. Hvor omstillingsparate er de i deres egenskab af hhv. politiker, leder og forfatter? Og hvad sker der, når de pludselig udsættes for forandringer?

”Alting flyder,” sagde den græske filosof Heraklit for snart 2.500 år siden. Med det mente han, at vi som samfund og mennesker altid er i forandring. Det forekommer mere sandt end nogensinde i dag, hvor omstillingsparathed bliver hyldet som den vigtigste egenskab, du som menneske, organisation eller samfund kan besidde. Managementkonsulenthuset Valcon inviterer til en seriøs, men sjov og alternativ debat, hvor deltagerne løbende forstyrres af forandringer.

Undervejs faciliterer og kommenterer Hjerneforsker Troels W. Kjær på deltagernes reaktioner, kropssprog, og beslutninger. Er der mon forskel på, hvordan man reagerer på et dilemma, hvis man stilles i det som leder, borger, forælder eller? Kom og oplev det real-time.

Paneldeltagere

Vært: Senior Partner, Valcon Brian Daniel Jacobsen

Facilitator: Hjerneforsker Troels W. Kjær

Morten Løkkegaard, Medlem af Europa-Parlamentet for Venstre

Poul Skadhede, Group CEO Valcon og Formand for DI Hovedstaden

Camilla Kjems, Forfatter og Chefredaktør for Femina

Måske kan du os like

Ingen kommentarer

Svar på indlægget