Rollemodeller er de nye supermodeller

1. december 2015

Hjerne er det nye bryster. Tøj er det nye latex. Naturlig kvindekrop er det nye pin-up. Talent er det nye trutmund. Selvværd er det nye sort.

Den legendariske Pirelli-kalender for 2016 er netop releaset, og verden (mændene?) er i chok. Væk er de latexklædte supermodeller, og i stedet prydes de 12 måneder af hudløse portrætter af personligheder som Amy Schumer, Yoko Ono, Patti Smith, Serena Williams, den kinesiske skuespilleriende Yao Chen m.fl. Nogen med tøj på. Andre uden. Alle bare sig selv. Fotograferet af lige så legendariske Annie Leibovitz. Selvfølgelig.

Tendensen har længe luret om hjørnet … Der er så rigeligt med unge, nøgne kvinder på alt fra busser til billboards og det berømte internet. Verden er moden til kvinder. Rigtige kvinder. Med vilje, hjerte, krop, intellekt, rynker, personlighed, humor og ambition. Kvinder der er 100% sig selv – og derfor pisse-inspirerende.

I og for sig er der intet sensationelt eller (fra mit perspektiv) nyt i, at rollemodeller er langt mere inspirerende og smukke end supermodeller. Det nye og sensationelle er, at en italiensk bilvirksomhed (Pirelli producerer primært dæk), der er notorisk forbundet med nøgne piger, nu også hopper med på bølgen. Se DET er fremskridt. Så mangler vi bare direktionsgangene.

Amy

 

Måske kan du os like

Ingen kommentarer

Svar på indlægget